ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Timo Koskela Tapparaan, Nurmelle jatkosopimus

LIIGA / Uutinen
Timo Koskela palaa pitkältä kiertomatkaltaan kasvattajaseuraansa. KalPassa viime kaudella kiekkoillut Koskela on tehnyt Tapparan kanssa kolmivuotisen sopimuksen. Kaksivuotisen jatkosopimuksen puolestaan on sorvannut laitahyökkääjä Teemu Nurmi.

Tammikuussa 29 vuotta täyttänyt Koskela on Tapparan oma kasvatti, joka on viimeksi pitänyt kirvespaitaa päällään 1995-1996, jolloin mies pelasi seuran B-nuorissa. Siitä alkoi pitkä kierros HPK:n, Ruotsin Allsvenskanin, Ilveksen, Ässien ja Tanskan liigan kautta viime kaudeksi KalPaan, jossa mies oli joukkueen kultakypärä tehoilla 12+30. Neljässä liigan tasonmittausottelussa Koskela antoi viisi maalisyöttöä.

Kaksivuotisen jatkosopimuksen tehnyt laitahyökkääjä Teemu Nurmi on myös Tapparan oma kasvatti. Ikäkausimaajoukkueitakin kolunnut Nurmi pääsi syksyllä Tshekin turnauksessa haistelemaan maajoukkueympyröitä ja on myös mukana Erkka Westerlundin nimeämässä ensimmäisessä MM-kisaleiriryhmässä.

Nurmi oli tällä kaudella Tapparan toiseksi tehokkain maalintekijä 17 osumallaan. Syöttöpisteitä hän merkkautti 15 ja kokonaissaldo 32 tehopistettä oli miehen liigauran ennätys.

» Lähetä palautetta toimitukselle