Tikkanen vahvistamaan TPS-puolustusta

LIIGA / Uutinen
Tikkanen edusti Lukkoa kuuden kauden ajan.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
TPS tiedotti tehneensä sopimuksen puolustaja Harri Tikkasen kanssa.

Rauman Lukon riveistä Turkuun siirtyvän Harri Tikkasen sopimus on kaksivuotinen. Päättyneellä kaudella 33-vuotias peluri iski raumalaisjoukkueessa 58 runkosarjaottelussa tehot 5+8. Pudotuspeleissä otteluita kertyi 14, joissa pistetili karttui kahdeksalla syöttöpisteellä.

− Olen intoa täynnä. Tepsi on perinteinen seura, johon rakennetaan nyt uutta kivijalkaa. Haluan olla iso palanen sitä rakennustyötä. Nimilistaa kun katsoo, niin kilpailukykyinen joukkue meillä on kasassa ja haluan oman tekemisen kautta ottaa siitä ison ruudun, Tikkanen kommentoi.

Urallaan yhteensä 780 Liiga-peliä Lukon lisäksi kasvattajaseuransa SaiPan ja HPK:n riveissä pelanneelle Tikkaselle on tiedossa paljon vastuuta TPS:n takalinjoilla.

− Harri on erinomainen "all around" -puolustaja ja hän pystyy pelaamaan isoja minuutteja illasta toiseen. Sen lisäksi hän tuo aimo annoksen ammattimaisuutta ja urheilullisuutta joukkueeseen, totesi TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki.

Tikkasen sopimuksen lisäksi TPS kertoi tehneensä kaksivuotiset jatkosopimukset 16-vuotiaiden Markus Nurmen ja Tarmo Reunasen kanssa. Molemmat pelasivat viime kaudella seuran A-nuorissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle