TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Tikkanen jatkaa Lukossa

LIIGA / Uutinen
Puolustaja Harri Tikkanen jatkaa uraansa Lukon takalinjoilla. Seura ja pelaaja kirjoittivat 1+1-vuotisen sopimuksen, jossa optio on pelaajalla. Asiasta uutisoi ensimmäisenä raumalainen paikallislehti Uusi Rauma.

Kaksi kautta Raumalla pelannut pienikokoinen puolustaja Harri Tikkanen jatkaa luutimistaan Lukon takalinjoilla ainakin kolmannen vuoden. Erinomaisesti ganaalikaupungissa viihtynyt Tikkanen päätyi lopulta kirjoittamaan vuoden jatkosopimuksen Lukon kanssa. Sopimukseen sisältyy myös optio kaudesta 2012–2013, jonka turvin pelaaja pystyy siirtymään ulkomaille kyseiselle kaudelle.

– Raumalla on kaikki puitteet kunnossa ja mahdollisuus menestyä. Olemme sijoittuneet molemmilla kausillani runkosarjassa neljän parhaan joukkoon ja nyt saavutimme pronssimitalin. Koska olen viihtynyt hyvin, päätös jatkamisesta oli lopulta helppo, selvittää Tikkanen Uusi Rauma -lehdessä.

Lappeenrannassa syntynyt puolustaja on tehnyt runkosarjassa kahden kauden aikana tehopisteet 12+31=43 ja pudotuspeleissä 1+3=4. Ensimmäisellä Lukko-kaudellaan Tikkanen voitti runkosarjan tehopelaajan palkinnon.


Harri Tikkanen jatkaa Lukon takalinjoilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle