TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Thomas ja Hancock Jokereihin

LIIGA / Uutinen
Jokereiden miehistö kaudelle 2004-2005 alkaa olla kasassa. Maanantaisessa tiedotustilaisuudessa lehdistölle paljastettiin seuraavat pelaajasiirrot: Quinn Hancock muuttaa Raumalta Helsinkiin ja Tim Thomas palaa Suomeen.

Jokerit täydensi sentteriosastonsa viimevuotista virhettä välttäen nyt jo viiteen mieheen, kun kaksi viime kautta Lukossa pelannut Quinn Hancock pukee narripaidan ylleen. Joukkueessa on nyt senttereiden suhteen runsaudenpulaa, kun Hancockin kanssa peliajasta kisaavat Valtteri Filppula, Petri Pakaslahti ja Arto Kuki. Kermana kakussa on todellinen jokerikortti Glen Metropolit, jonka jääminen Jokereihin on kuitenkin vielä arvoitus.

Kolumni:

Näin mennään ensi kauteen
lue lisää

Hancock, 27, on pääasiassa peliä rakentava sentteri. Viime kaudella runkosarjassa mies tehtaili mainiot tehot 10+34 = 44 kantaen joukkueensa kultakypärää kauden päättyessä. Pudotuspelit menivät kuitenkin Hancockilta muun joukkueen ohella pahasti penkin alle.

Tim Thomas, 27, on tuttu nimi suurimmalle osalle liigaa seuraavista. Helsingissä kanadalaismaalivahti muistetaan kahdesta kaudesta IFK:n riveissä vuosina 1997-1999, joista tuloksena Thomasin palkintokaappiin oli mestaruus ja hopea. Tämän jälkeen mies nähtiin liigassa vielä kaudella 2001-2002. Tällöin työnantajana oli Oulun Kärpät.

Viimeiset kaksi kautta Thomas on yrittänyt parrasvaloihin ja Boston Bruinsin maalinsuulle, mutta peliminuutit ovat siunaantuneet lähinnä Providence Bruinsin AHL-joukkueessa. Tilastot ovat Thomasilla viime kauden osalta varsin vahvat. Keskitason Providencessa 43 peliä, joissa 20 voittoa ja peräti 9 nollapeliä, päästettyjen maalien keskiarvo 1.84 ja torjuntaprosentti yli 94%.

» Lähetä palautetta toimitukselle