Terran Sandwith jättää Jokerit

LIIGA / Uutinen
Vähälle peliajalle jäänyt Sandwith lähtee hakemaan isompaa roolia Itävaltaan. Uusi seura löytyi Linzistä. Paikallinen sarjakärki Linz Black Wings tarjoaa Sandwithille isoa roolia.

Jatkoaika tavoitti tavaroitaan pakkaavan Sandwithin. Mies vaikutti erittäin haikealta, mutta lähtöön oli selvä syy.

- Odotan tilaisuutta pelata enemmän. Linzin valmentajat ovat luvanneet paljon peliaikaa, ja se on juuri sitä mitä tarvitsen nyt.

Sandwith on käynyt läpi rankan treeniputken. Summanen apureineen on tosissaan kehittänyt pelaajan taitoja.

- Olen kehittynyt uskomattoman paljon täällä neljässä kuukaudessa. Valmentajat ovat kehittäneet luisteluani ja kiekon hallintaani. Tunnen oloni loistavaksi! Olen samassa kunnossa nyt kuin viisi vuotta sitten pelatessani NHL:ää.

Sandwith on joutunut fanien hampaisiin ailahtelevien esitystensä vuoksi. Valmennusjohdolta luottamusta olisi kuitenkin vielä riittänyt. Mutta Terran halusi joko pelata enemmän tai lähteä.

- Minä tein aloitteen valmentajille, olin turhautunut koska en saanut mielestäni tarpeeksi peliaikaa. Olisin halunnut auttaa joukkuetta enemmän. Valmentajat suhtautuivat erittäin hyvin ja olivat rehellisiä. En olisi saanut pelata niin paljon kuin olisin halunnut ja pystynyt.

Pitkiä suunnitelmia Sandwithilla ei enää ole.

- Tässä vaiheessa otan vain vuosi kerrallaan. Kesällä luulin jo urani loppuneen. Nyt pelaaminen on taas hauskaa ja minulla on ikäänkuin uusi ura.

Sandwith liittyy Linzin vahvuuteen keskiviikkona ja pelaa ensimmäisen ottelunsa uudessa joukkueessaan perjantaina.

» Lähetä palautetta toimitukselle