Terot Leinonen ja Paappanen Habarovskiin

LIIGA / Uutinen
Kuluneen kauden päätteeksi Venäjän liigasta pudonnut Amur Habarovsk testaa kahta suomalaispelaajaa. Tero Lehterän aloittama Terojen virta Venäjälle saa jatkoa maalivahti Tero Leinosesta ja puolustaja Tero Paappasesta.

Viimeiset kolme kautta JYPissä torjunut Leinonen on maininnut aiemmin antamissaan haastatteluissa ulkomailla pelaamisen olevan jatkossa varteenotettava vaihtoehto. Leinonen on pelannut urallaan yhteensä 85 liigaottelua.

Leinosen etunimikaima Paappanen on Leinosen tavoin pelannut kaudesta 2001-2002 kotoista SM-liigaa, aloittaen HIFK:n riveissä. Kaksi viimeistä kautta hän on kantanut Lahden Pelicansin paitaa. Paappasen uran liigasaldo on 107 ottelua, joissa hän on tehnyt kymmenen maalia ja antanut 11 maaliin johtanutta syöttöä.

Kaukoidän joukkue Amur testaa Leinosta ja Paappasta 30.3.-4.4. joukkueen kotihallissa järjestettävässä Kubok Amura-turnauksessa. Isäntäjoukkueen lisäksi turnaukseen osallistuvat Venäjän pääsarjajoukkue Salavat Julajev Ufan kaupungista sekä Japanin maajoukkue.

» Lähetä palautetta toimitukselle