Tero Koponen palaa SaPKoon

MESTIS / Uutinen
Savonlinnan Pallokerho vahvistaa tuntuvasti rivejään, kun se ilmoitti tehneensä yhden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Tero Koposen kanssa.

Tero Koponen on savonlinnalaisten oma kasvatti. Viimeksi Koponen edusti SaPKoa kaudella 2001-2002, jolloin joukkue vielä pelasi Suomi-sarjaa. Koposen edellinen SaPKo-visiitti muistetaan Savonlinnassa lämmöllä, sillä Koponen nakutti 34 Suomi-sarjan ottelussa peräti 50 (22+28) tehopistettä.

– Kesän ajan ovat Pekat (Linden ja Tirkkonen) olleet yhteydessä Koposeen säännöllisesti. Minulla meinasi jo usko loppua välillä, mutta onneksi näillä miehillä ei, SaPKon puheenjohtaja Vesa Kutvonen totesi tyytyväisenä Itä-Savon -kiekkosaitilla.

Sopimuksen myötä SaPKo saa riveihinsä rutkasti lisää kokemusta, sillä Koponen on aiemmin urallaan pelannut 217 SM-liigaottelua, Ruotsin Allsvenskanissa 51 ottelua sekä Mestiksessä peräti 314 ottelua. Mestiksessä ja I-divisioonassa Koponen on edustanut SaPKon ja TuTon lisäksi Jukureita, jonka riveissä hyökkääjä voitti kaksi Mestiksen mestaruutta (2003 ja 2004).

– Aion tehdä kaikkeni pässilogon eteen, Tampereella kesänsä viettänyt SaPKo-kasvatti hehkutti.

Viime kaudella Koponen pelasi Ruotsin Allsvenskanin Björklövenissä 51 ottelua, joissa syntyi 26 (12+14) tehopistettä.

Nyt syntyneessä sopimuksessa on pykälä, joka mahdollistaa Koposen siirtymisen kesken sopimuskauden ulkomaille ja SM-liigaan, mikäli tilanne miellyttää molempia osapuolia.

SaPKolla on nyt kasassa 23 pelaajasopimusta kaudelle 2010–2011.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös