Tero Konttinen Sportiin paikkaamaan loukkaantumisia

MESTIS / Uutinen
Konttinen kiekkoilee loppukauden Sportin takalinjoilla.
Kuva © Timo Savela
HCK:n riveissä tällä kaudella ottelukohtaisella sopimuksella pelannut Tero Konttinen siirtyy loppukaudeksi Vaasan Sportin riveihin. Konttinen paikkaa lähtökohtaisesti ranteensa murtanutta Eetu Heikkistä.

Sport koki kovan takaiskun kun joukkueen varakapteeni Eetu Heikkinen joutui 5 viikoksi sivuun rannemurtuman vuoksi. Heikkinen mursi ranteensa keskiviikkona kotiottelussa KooKoo:ta vastaan. Nyt vaasalaisjoukkue on hankkinut puolustukseensa Tero Konttisen HCK:sta paikkaamaan Heikkistä.

Tällä kaudella 26 ottelua keravalaisten riveissä pelanneen Konttisen perässä oli useita joukkueita SM-liigasta ja Mestiksestä. Tehot 1+18 nakuttanut Konttinen tuo Sportin alakertaan erityisesti kiekollista osaamista.

27-vuotiaalla Helsingin Jokereiden kasvatilla on kokemusta SM-liigasta 124 ottelun verran Jokereiden, Ässien, TPS:än ja Bluesin joukkueista. Mestistä hän on pelannut tähän mennessä 103 ottelua tehoin 17+49. Viime kaudella Konttinen kiekkoili Ruotsin Allsvenskanissa Oskarshamnin joukkueessa ja Tanskassa Herningin riveissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle