Teräväinen, Henritius ja Lindell jatkavat Jokereissa

LIIGA / Uutinen
Jokerit solmi kolmivuotisen jatkosopimuksen Teuvo Teräväisen kanssa. Jatkosopimukset saivat myös Teemu Henritius ja Esa Lindell.

Helsingin Jokerit tiedotti tiistain liigapelin alla, että se on solminut jatkosopimukset kolmen juniori-ikäisen pelaajansa kanssa. Nimekkäin pelaajista on Teuvo Teräväinen, jota koskeviin puhelinsoittoihin toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen saa vastata jatkuvasti.

– Kuten tiedotteessamme totesin, NHL-joukkueet soittavat ja kyselevät hänestä joka päivä, kertoo Kekäläinen.

– En halua paljastaa seurojen nimiä, mutta joukossa on sellaisiakin, jotka varaavat todennäköisesti kymmenen ensimmäisen joukossa.


Teräväinen jatkaa Jokereissa, kunnes siirtyy NHL:ään.

Todennäköisestä ensimmäisen kierroksen varauksesta huolimatta toimitusjohtaja uskoo, että Teräväinen pysyy Suomessa ainakin ensi kauden.

– Se riippuu tietysti NHL-joukkueesta. Hätäisimmät olisivat varmasti repimässä häntä sinne jo ensi syksynä, Kekäläinen uskoo.

– Oman kokemukseni perusteella hän ei missään tapauksessa ole vielä sinne valmis, eikä ole vielä vuoden päästäkään. Tilanne voi tietysti vuodessa muuttua.

Teräväisen aiemmassa sopimuksessa oli tulevasta kaudesta optio, mutta nyt hänen kanssaan solmittiin kokonaan uusi kolmen vuoden uusi sopimus. Yhtä pitkäksi ajaksi seura kiinnitti puolustajalupaus Esa Lindellin. Teemu Henritius puolestaan jatkaa seurassa ainakin kaksi kautta.

– Tämä jatkaa sitä linjaa, että pyrimme kasvattamaan joukkueen runkoa omista junioreista. Nämä kaikki kolme ovat sellaisia pelaajia, joilla on potentiaalia olla runkopelaajia ja enemmänkin, Kekäläinen hehkuttaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle