Tehomies Pelamo jatkaa KeuPassa - "Edessä viimeinen steppi ennen Liigaa"

MESTIS / Uutinen
Pelamo oli viime kaudella KeuPan johtavia hyökkääjiä.
KeuPa on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen tehokkaasti viime kaudella kiekkoilleen Jesse Pelamon kanssa. Keuruulaisjoukkueeseen uutena kasvona liittyy puolestaan nuori puolustaja Paavo Tyni.

Jesse Pelamo tehtaili KeuPassa viime kaudella 42 otteluun tehot 13+29 ja oli keuruulaisjoukkueen kolmanneksi tehokkain pelaaja. Pudotuspeleissä 23-vuotias hyökkääjä keräsi 14 ottelussa 10 tehopistettä.

Tamperelaislähtöinen hyökkääjä on pelannut keuruulaisjoukkueessa kolmella viime kaudella. Viime kaudella hän esiintyi myös Lukon paidassa yhdessä Liiga-ottelussa.

− Pelamon jatkaminen joukkueessa on loistava juttu. Kaveri on mennyt täällä eteenpäin hurjasti ja nyt edessä on se viimeinen steppi ennen liigaa, totesi KeuPan päävalmentaja Niko Härkönen.

KeuPa teki sopimuksen myös puolustaja Paavo Tynin kanssa. Vasta puolitoista kautta sitten hyökkääjän tontilta puolustajan paikalle vaihtanut Tyni pelasi viime kauden HPK:n A-nuorissa. 21-vuotias puolustaja iski Nuorten SM-liigassa 45 ottelussa tehot 14+18.

» Lähetä palautetta toimitukselle