BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Teemu Virtala joulukuun Mestis-pelaaja

MESTIS / Uutinen
Jatkoajan Mestis-toimittajat äänestivät joulukuun parhaaksi pelaajaksi sarjajohtaja Kajaanin Hokin ykkössentteri Teemu Virtalan. 23-vuotias taitohyökkääjä oli sarjan tehokkain pelimies joulukuun otteluissa.

Virtala ja Hokki pelasivat joulukuussa yhdeksän peliä. 14 peräkkäistä tappiotonta ottelua pelannut kajaanilaisjoukkue aloitti joulukuun tasapelillä TuToa vastaan. Sen jälkeen linnapaidat ottivat kahdeksan voittoa peräjälkeen.

- Hyvin pelattiin koko joukkue ja omakin peli on näköjään onnistunut tilastojen valossa. Joukkueella on mennyt hyvin maaottelutauon jälkeen, Virtala kertaa.

173-senttinen ja 73-kiloinen Virtala auttoi joukkuettaan joulukuussa kolmella maalilla ja 12 maaliin johtaneella syötöllä. Mestiksen piste- ja syöttöpörssejä johtava Virtala on tehtaillut 32 ottelussa komeat pisteet 5+43.

Komea on myös Virtalan pisteputki. Mies jäi edellisen kerran ilman tehopisteitä lokakuun puolivälissä ja on sen jälkeen saanut vähintään yhden pisteen 21 peräkkäisessä ottelussa.

- Mieshän on pelannut loistavasti. En niinkään arvosta pisteitä, mutta arvostan sitä työtä, jonka hän tekee joukkueen eteen. Semmoiset on arvokkaita kavereita, ja Virtalasta näkee että hän haluaa tosissaan voittaa, Hokin päävalmentaja Kai Suikkanen toteaa.

Virtalan mukaan joukkueen menestys ja omat onnistumiset kulkevat käsi kädessä.

- Ollaan joukkue, eikä heikkoja lenkkejä ole. Meillä on neljä hyvää hyökkäysketjua, hyvät pakit ja maalivahti on pelannut loistavasti.

- Pelaamme nöyrästi ja olemme onnistuneet kääntämään pelejä tappioasemastakin. Siinä on tietysti ollut tuuriakin, mutta liikkuvuus on ollut meidän vahvuus tällä kaudella. Jatkossakin lähdetään voittamaan jokaista peliä. Ei putkilla ole niin merkitystä ainakaan itselleni. Tärkeämpää on se, että pystymme parantamaan peliä playoffeja varten, Virtala jatkaa.

Joulukuun toiseksi parhaaksi pelaajaksi Jatkoajan toimittajat äänestivät TuTon puolustaja Pasi Järvisen. Kolmanneksi sijoittui Hokin maalivahti Petri Koivisto.

Kisa kakkospaikasta oli äärimmäisen tiukka, sillä Järvinen ja Koivisto päätyivät tasapisteisiin. Myös ykkössijoja oli yhtä paljon, mutta kakkossijoja Järvisellä oli yksi enemmän.

Aikaisemmat kuukauden pelaajat:

syyskuu: Sami Puruskainen, Jokipojat

lokakuu: Henri Kallio, KOO-VEE

marraskuu: Janne Kurikka, HeKi

Kuukauden pelaajaksi valitut hokkilaiset:

syyskuu 2003: Juha Silvander

lokakuu 2004: Juho-Tuomas Appel

joulukuu 2004: Juho-Tuomas Appel

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös