TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Teemu Lassila Hermeksestä Tepsin maalille

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Teemu Lassila vaihtaa Tuomo Karjalaisen kanssa paikkaa. Lassila siirtyy TPS:aan vastaamaan Jason Elliotin kanssa turkulaisten maalin varjelemisesta.

TPS:n maalivahtivalmentaja Urpo Ylönen vahvistaa Teemu Lassilan siirtymisen Kokkolasta Tepsin maalille. Samassa Tuomo Karjalainen lähtee Hermekseen saadakseen peliaikaa.

-Lassila tulee suoraan Kokkolasta Tampereelle ja luukulle. Aamulla lähetin Karjalaisen pelaamaan neljä peliä Hermekseen. Tavallaan hakemaan pelikokemusta.

Karjalaisen ja Lassilan paikanvaihto kestää ainakin jouluun, sanoi Ylönen.

-Lassila on pelannut Hermeksessä hyviä pelejä, eilen viimeksi ja on tavallaan valmiimpi pelaamaan. Hän antaa näyttöjä meille jo ensi vuotta varten. Siksi Teemu tulee tänään jo peliin luukulle.

Onko järjestely pysyvä?

-Emme ole ajatelleet vielä niin pitkälle. Mennään näin jouluun asti. Katsotaan, kuinka nämä neljä peliä menevät ja tehdään sitten yhteenveto. Olen joka pelin jälkeen tiiviisti yhteydessä Hermekseen valmentajiin ja käymme läpi palautetta. Tuomolla on huomenna ensimmäinen peli Järvenpäässä ja siitä lähtee homma pyörimään. Haluamme pitää molemmat maalivahdit tuntumassa. Siitä tämä johtuu.

TPS:n kokoonpanoon palaa myös alkukauden Mestiksen Jää-Kotkissa ja Hermeksessä hyökännyt Tomi Sykkö.

» Lähetä palautetta toimitukselle