Teemu Kesä ja Mark Lee Ilveksen paitaan

LIIGA / Uutinen
Tampereen Ilves on hankkinut riveihinsä puolustaja Teemu Kesän ja hyökkääjä Mark Leen. Kesän sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta ja Leen yhden kauden.

Teemu Kesä, 28, on alunperin Ilveksen kasvatti. Mies debytoi Ilveksen edustusjoukkueen riveissä kaudella 1999–2000, jolloin tilille kertyi viisi ottelua SM-liigassa. Tuon jälkeen Kesä on kiertänyt maailmaa enemmänkin. Kaudet 2004–2006 Kesä pelasi AHL:ssä Albany River Ratsin joukkueessa yhteensä 79 ottelua.

SM-liigassa Kesä on edustanut Ilveksen lisäksi Lukkoa, TPS:aa ja Ässiä. Viime kauden puolustavana puolustajana tunnettu Kesä pelasi Ruotsin Allsvenskan-joukkue Malmö IF:n riveissä, jossa mies teki 31 ottelussa tehot 1+6=7.

Mark Lee, 25, puolestaan siirtyy Ilvekseen Tanskan liigan Esbjergistä. Kanadalainen pelasi Tanskassa tehojen puolesta hyvän kauden, sillä 41 ottelussa mies teki saldoksi 18+28=46. Keskushyökkääjän tontilla pelaava Lee on 181cm pitkä ja painoa löytyy 83 kiloa.

Aiemmin urallaan Lee on pelannut lähinnä ECHL-liigassa, mutta hän on pelannut 52 ottelua myös AHL:ssä. Tehot ovat kuitenkin jääneet vaatimattomiksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle