Teemu Elomo ja Marco Tuokko Moran riveihin

LIIGA / Uutinen
Ruotsin Elitserienissä pelaava Mora IK vahvistaa hyökkäystään kahdella suomalaisella laitahyökkääjällä, kun Bluesissa pelannut Teemu Elomo ja TPS:stä tuttu Marco Tuokko siirtyvät seuran riveihin.

Elomo, 26, on turkulaislähtöinen kiekkoilija, joka on pelannut kolme viimeisintä kautta Espoossa. Parhaalla kaudellaan kaksi vuotta sitten Elomo kokosi 42 tehopistettä. Päättyneellä kaudella hän onnistui maalinteossa kahdeksan kertaa ja keräsi 19 syöttöpistettä.

Elomon kanssa samaa TPS:n juniori-ikäluokkaa oleva Tuokko tunnetaan jarruketjun luottomiehenä ja alivoimaspesialistina. Koko liigauransa Turussa pelannut laituri on kerännyt tasaisesti toistakymmentä pistettä kautta kohden. Tuokon uraa ovat häirinneet useat loukkaantumiset.

Moran ensi kauden valmentajaksi valittiin aikaisemmin HIFK:ssa apuvalmentajana päättyneellä kaudella toiminut Harri Rindell. Rindell kuvailee seuran verkkosivuilla pelaajia todellisiksi taistelijoiksi, jotka antavat aina sadan prosentin panoksen peliin.

Vuosi sitten Elitserieniin noussut Mora oli päättyneellä kaudella pitkälti NHL-vahvistusten kannattelema ryhmä. Jo nuorella iällä paljon kokemusta ja mestaruuksia keränneillä Elomolla ja Tuokolla on mahdollisuuksia suuriinkin rooleihin pikkukaupungin joukkueessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle