Teemu Aalto suuntaa Ruotsiin

LIIGA / Uutinen
HPK:ta viiden kauden ajan SM-liigassa edustanut puolustaja Teemu Aalto siirtyy Elitserienin Timrå IK:n joukkueeseen. Ylivoimatilanteiden erikoismiehen sopimus on kaksivuotinen.

Aalto kehittyi HPK:ssa pelaaminaan vuosina heiveröisestä penkinlämmittäjästä erittäin hyväksi pisteitä takovaksi pakiksi. Oikealta laukovan Aallon ykkösase on kovaa suoraan syötöstä lähtevä lyöntilaukaus.

- Olemme etsineet ylivoimalle puolustajaa ja uskon, että Teemu Aalto on oikea valinta. Teemu on usean kauden ajan tehnyt hyvin maaleja ja pisteitä ylivoimalla. Hänellä on hurja lyöntilaukaus, jota toivomme hänen esittelevän tulevalla kaudella. Kyseessä on selvästi mielenkiintoinen pelaaja, kertoi Timrå IK:n urheilutoimenjohtaja Kent Norberg.

Tällä kaudella Aalto pelasi Tuomas Eskelisen parina ja kaksikko lukeutui HPK:n luottomiehiin. Aalto jatkoi normaalia pistetehtailuaan, mutta pelasi myös paljon entistä paremmin omassa päässä.

HPK:n jättivät heti pronssiottelun jälkeen Marko Tuulola ja Aalto. Samaan aikaan Pallokerho kuitenkin ilmoitti myös Jukka-Pekka Laamasen ja Veli-Pekka Laitisen liittyvän tulevan kauden ryhmään uusina pelaajina.

» Lähetä palautetta toimitukselle