Tatu Miettinen pelikieltoon

MESTIS / Uutinen
Jokipoikien hyökkääjä Tatu Miettinen on määrätty kahden ottelun pelikieltoon. Miettinen taklasi perjantain ottelussa KooKoon Samu Vilkmania, joka loukkasi tilanteessa niskaansa.

Tatu Miettiselle tuomittiin pelirangaistus laitataklauksesta perjantaisen KooKoo-Jokipojat-ottelun toisessa erässä. Miettinen taklasi takaviistosta Samu Vilkmania, joka kaatui ja löi päänsä laitaan. Videotuomaroinnin perusteella kyseessä oli ottelurangaistuksen arvoinen rike.

– Vilkman on selkä kentälle päin pelaamassa torjunnasta kulman kautta laidan viereen tullutta kiekkoa, kun Miettinen taklaa vaarallisesti irti laidasta olevaa Vilkmania ns. ylimääräisenä pelaajana vasemman lapaluun kohdalle ja Vilkman lentää vaarallisesti pää edellä päin laitaa. Tilanteessa on suuri vakavan loukkaantumisen riski, perustelee kurinpitäjä Jami Kauppi päätöstään.


Samu Vilkman loukkasi itseään Tatu Miettisen laitataklauksen seurauksena.
Teemu Eirtovaara - teemu.eirtovaara@gmail.com

Aristusta niskassaan tuntenut Vilkman joutui jättämään pelin kesken ja hänet toimitettiin sairaalaan kaularankakuvauksia varten. Aiemmin tällä kaudella vain kaksiminuuttisia tililleen kerännyt Miettinen kärsii pelikieltonsa Jokipoikien otteluissa SaPKoa ja Kiekko-Vantaata vastaan 5.2. ja 9.2.

Kurinpitäjä Kaupilla on riittänyt kiireitä viime aikoina, sillä Miettinen on jo viides pelikieltoon tuomittu pelaaja vajaan kahden viikon sisään.

» Lähetä palautetta toimitukselle