Tarvainen, Peltola ja Välivaara Linköpingiin

LIIGA, SHL / Uutinen
Karsintojen kautta paikkansa Ruotsin Elitserienissä säilyttänyt Linköping satsaa tulevaan kauteen jälleen vahvasti. Tänään seura julkaisi sopimukset hyökkääjien Jussi Tarvaisen ja Mikko Peltolan sekä puolustaja Jyrki Välivaaran kanssa.

Tarvainen oli tärkeässä roolissa Tapparan voittaessa Suomen mestaruuden. Toissa kaudella pudotuspelien parhaana palkittu Tarvainen ei tällä kertaa yltänyt palkintoon, mutta teki pudotuspeleissä seitsemän maalia.
Tarvaisen runkosarja oli hieman odotettua vaisumpi. Ennen tätä kautta hän teki Tapparassa kolmena vuotena peräkkäin 20 maalia. KalPan kasvatin siirto Linköpongiin oli odotettu ja varmistui seuran säilyttäessä paikkansa Elitserienissä. Tarvaisen sopimus on kaksivuotinen.

Mikko Peltola, 32, tekee toisen visiittinsä Ruotsiin. Aikaisemmin hän edusti Malmö Red Hawksia. Päättyneellä kaudella Peltola pelasi Kari Elorannan alaisuudessa Sveitsissä Rapperswilin joukkueessa.
Suomessa Peltola on ehtinyt edustaa Tapparaa, Lukkoa, Ilvestä, HPK:ta ja viimeisimpänä Lahden Pelicansia, jossa hän esiintyi tehokkaasti vielä toissakaudella. Linköpingissä hän pelaa kolme vuotta.

Välivaara, 27 on pelannut kaksi edellistä kautta Tapparassa JYP:n vuosien jälkeen. Välivaaran sopimuksessa Tapparan kanssa oli tulevasta kaudesta optio, mutta sitä ei käytetty. Välivaaran sopimuksen pituudesta ei ole vielä tietoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle