TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Tapparan ja KooKoon pelaajavaihto jatkuu

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Tällä kertaa virta vie Tapparan sopimushyökkääjä Jan-Mikael Järvisen kahden ottelun mittaiselle lainalle KooKoon riveihin.

Kuluvalla kaudella todella vähäiseen rooliin Tapparassa jäänyt ja viime SM-liigakierrokset katsomon puolella viettänyt 23-vuotias Jan-Mikael Järvinen lähtee peliajan perään Kouvolaan. Tapparan sotisovassa pelaamissaan 25 ottelussa tehot 1+5 värkännyt hyökkääjä on Mestiksessä tuttu näky edellisiltä kausilta SaPKon ja LeKin riveistä.

Kahden ottelun mittaiselle lainalle KooKoon paitaan siirtyvä Järvinen otetaan ilolla vastaan kouvolalaisleirissä, sillä keskushyökkääjä Tuomo Laukkanen ei näillä näkymin ole viikonlopun koitoksissa pelikunnossa niskalukon takia.

– Järvinen on mielenkiintoinen pelaaja, mies oli viime kaudella Mestiksessä hurjassa vireessä. Laukkasen niskalukko saattaa pitää miehen sivussa viikonlopun peleistä, joten siinäkin mielessä Järvisen tulo kahteen peliin on meille erittäin tervetullutta, toteaa KooKoon toiminnanjohtaja Sakari Välimaa seuran kotisivuilla.

Mikko Liukkonen ja Toni Niemi palaavat ensi viikolla Tapparasta meille ja Järvinen taasen palaa Tapparaan. Katsotaan sitten tammikuun lopussa tilannetta uudelleen mahdollisesti juuri Järvisen osalta.

Järvisen lisäksi KooKoo saa sairastuvalta kaivattua apua, kun pitkään nivusvaivan takia sivussa ollut hyökkääjä Niklas Sirén tekee paluun tositoimiin perjantaisessa kotiottelussa Peliittoja vastaan. Sen sijaan niin ikään nivusvaivojen kanssa tapellut hyökkääjä Patrik Forsbacka joutuu vielä huilaamaan ainakin kuluvan viikon.

– On myös erinomainen asia, että saadaan Sirén mukaan kokoonpanoon. Mies on ollut aika pitkään pois, mutta on tunnetusti iso pelaaja meille, Välimaa kommentoi tyytyväisenä.


Jan-Mikael Järvinen hakee peliaikaa KooKoosta.

» Lähetä palautetta toimitukselle