JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Tappara sopimuksiin Antosen ja Vilkmanin kanssa

LIIGA / Uutinen
Tapparassa try-outilla olleet Juuso Antonen ja Samu Vilkman solmivat tamperelaisseuran kanssa yksivuotiset pelaajasopimukset.

Tapparan mukana kuluneen kesän harjoitelleet ja kirvespaidassa meneillään olevassa European Trophy -turnauksessa edukseen esiintyneet hyökkääjät Juuso Antonen, 22, ja Samu Vilkman, 24, lunastivat itselleen yksivuotiset pelaajasopimukset.

Viime kaudella LeKin paidassa yhteensä 52 Mestiksen runkosarja- ja pudotuspelikamppailua tahkonnut sekä niissä tehot 17+21 takonut Antonen on urallaan pelannut 40 SM-liigaottelua kasvattiseuran Ilveksen sotisovassa kausilla 2006–2009.

Vilkman puolestaan edusti edelliskaudella HIFK:ta, jonka peliasussa mies tekaisi kuusi (2+4) tehopistettä yhteensä 25 runkosarja- ja pudotuspelitaistossa. Maaliahne laitahyökkääjä käväisi myös Mestis-joukkue Kiekko-Vantaan riveissä pelaamassa kahdeksan ottelua tehoin 4+3. HIFK:n lisäksi Vilkman on pelannut SM-liigaa Pelicansin miehistössä kaudella 2006–2007.

Sen sijaan niin ikään Tapparan try-outilla ollut hyökkääjä Miika Viinamäki ei jatka kirvesrintojen riveissä. Hyökkääjä Atte Susi harjoittelee puolestaan toistaiseksi Tapparan mukana Joni Karjalaisen ollessa alle 20-vuotaiden maajoukkueen matkassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle