ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Tappara pestasi Dufvan – Hirvonen jatkaa apuvalmentajana

LIIGA / Uutinen
Alavireisen alkukauden pelannut Tampereen Tappara on palkannut Risto Dufvan uudeksi käskijäkseen. Dufvan sopimus kattaa loppukauden.

Vain yhden ottelun tällä kaudella voittanut Tappara on syksyn toinen päävalmentajaansa vaihtanut joukkue.

JYPistä kaksi viikkoa sitten lähtenyt Risto Dufva valmentaa kirvesrintoja loppukauden. Apuvalmentajikseen Dufva saa joukkueen aiemman valmennuskaksikon Marko OjanenSami Hirvonen.

– Halusimme vahvistaa valmennustamme ja Risto on paras mies tähän tilanteeseen, Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen kertoi aamulla seuran tiedotustilaisuudessa.

– Sami Hirvonen ja Marko Ojanen ovat tehneet erittäin hankalissa olosuhteissa hyvää työtä Tapparan edustusjoukkueen kanssa viime syksystä asti ja he pääsevät jatkamaan työtään myös Dufvan valmennusryhmässä, Leinonen jatkaa Tapparan tiedotteessa.

Dufva valmensi JYPiä kaudesta 2007–2008. Mikkeliläislähtöisen valmentajan aikakaudella hurrikaanipaidat voittivat mestaruuden kerran ja runkosarjan kolme kertaa.

– Tämä on kuin urheilumaailman "Kauniit ja rohkeat". Olen ottanut paraatijoukot komentooni. Jokaisessa meissä asuu pieni tappara, Dufva itse kommentoi.


Risto Dufva ottaa komennon Tapparassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle