Tappara kiinnitti superlupauksensa ja pari muutakin junioria

LIIGA / Uutinen
Tappara kiinnitti nuoremman polven kiekkoilijoitaan.
Kuva © Anette Naroma - http://anskun.net
Tappara on solminut sopimuksen viiden juniorikiekkoilijansa kanssa. Mukana sopimuksen saaneiden listalla on myös huippulupaus Patrik Laine.

Tappara on solminut sopimuksia junioripelaajiensa kanssa. Kiinnostavin sopimuksen saanut pelaaja on 16-vuotias hyökkääjä Patrik Laine, jolle kirvesrinnat sorvasivat peräti kolmivuotisen sopimuksen.

Tapparan oma kasvatti pelasi viime kaudella A-nuorten SM-liigaa tehden 40 ottelussa huimat tehot 25+11. Hän pelasi myös yhteensä yhdeksän 16- ja 17-vuotiaiden maaottelua ja latoi niissä tehot 17+6.

Puolustaja Vilho Virmavirran kanssa Tappara solmi 1+1-mallisen sopimuksen. 19-vuotias Virmavirta pelasi päättyneen kauden puoliksi Tapparan A-nuorissa ja LeKin Mestis-joukkueessa.

Nuorten MM-kultaa vuodenvaihteessa voittanut 19-vuotias hyökkääjä Otto Rauhala solmi yksivuotisen sopimuksen, kuin myös Laineen ikätoveri, 16-vuotias hyökkääjä Otto Mäkinenkin. Molemmat ovat Tapparan omia kasvatteja.

Lisäksi Tappara solmi vuoden mittaisen jatkosopimuksen tšekkimaalivahti Dominik Hrachovinan kanssa. 19-vuotias Hrachovina pelaa tulevan kauden lainalla Lempäälässä.

» Lähetä palautetta toimitukselle