Tappara julkisti uusia hankintoja - Nurmi ja Rantakari kovimmat nimet

LIIGA / Uutinen
Mestarijoukkueeseen siirtyi uusia pelaajia, mutta myös moni runkopelaaja jatkaa.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://mjfoto.fi
Tappara julkisti kaudelle 2016-17 yhteensä seitsemän uutta pelaajasopimusta. Lisäksi kahdeksan pelaajan sopimusta jatkettiin .

Tapparan uudet hankinnat ovat maalivahti Christian Heljanko, puolustajat Niko TuhkanenTapio SammalkangasValtteri Kemiläinen ja Otso Rantakari sekä hyökkääjä Teemu Nurmi. Myös Tapparan A-junioreissa pelannut puolustaja, alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden keväällä voittanut Henri Jokiharju on tehnyt liigasopimuksen Tapparan kanssa.

Heljangon sopimus on mallia 1+2, Tuhkasella ja Sammalkankaalla on vuoden sopimukset. Nurmella ja Rantakarilla on kahden vuoden sopimukset, Kemiläisen sopimus on 2+1.

Mestaruuden voittaneista pelaajista sopimusta Tapparan kanssa jatkoivat maalivahti Dominik Hrachovina, puolustajat Pekka SaravoAleksi Salonen ja Alexander Bonsaksen sekä hyökkääjät Arttu Ilomäki, Jere Karjalainen, Miika Heikkilä ja Juhani Jasu.

Hrachovina, Salonen, Ilomäki ja Karjalainen jatkavat kaksi kautta. Muiden sopimus on vuoden mittainen.

Jukka Peltolan ja Henrik Haapalan sopimuksia on pidennetty kestäväksi vuoteen 2019.

Myös Tappara-valmennuksessa tapahtuu muutoksia. Marko Ojanen siirtyy nuorten maajoukkueeseen, mutta jatkaa myös Tapparassa urheilukoordinaattorina. Tapparan A-nuoria valmentanut Timo Elo nousee liigajoukkueen valmennusryhmään.

» Lähetä palautetta toimitukselle