Tappara hankki Tenuten ja Järvisen

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Tampereen Tappara julkaisi maanantaina kaksi hyökkääjävahvistusta, kun Joey Tenute sekä Mestiksen pistepörssin voittanut Jan-Mikael Järvinen liittyvät joukkueeseen 1+1-vuotisilla sopimuksilla. Lisäksi seura solmi jatkopaperit Nestori Lähteen ja Aleksi Elorinteen kanssa.

Joey Tenute on tuttu mies SM-liigassa, sillä kanadalainen kiekkoili Jokereissa kaudella 2008–2009 ja oli helsinkiläisseuran paras pistemies lukemilla 17+21=38. Kaksi edellistä kautta 27-vuotias hyökkääjä on kiekkoillut Saksassa. Päättynyt kausi loppui hänen osaltaan ennenaikaisesti olkapäävamman vuoksi, minkä takia siirto Tapparaan vaatii vielä lääkärintarkastuksen.

– Tenute on jo näyttänyt osaamisensa SM-liigassa. Hän on loistava hyökkäyssuunnan pelaaja, taitava sentteri ja vaarallinen ylivoimapelissä, kertoo Tapparan päävalmentaja Sami Hirvonen seuran verkkosivuilla.

Jan-Mikael Järvinen on Ilveksestä kiekko-oppejaan ammentanut pienikokoinen hyökkääjä, joka on pelannut aikuisten pelejä lähinnä Mestiksessä. Päättynyt kausi oli 23-vuotiaan Järvisen uran paras, kun hän latoi SaPKon paidassa 48 ottelussa pisteet 20+34=54 ja voitti Mestiksen pistepörssin.

– Järvinen on kehittynyt Mestiksessä suurin harppauksin. Hän on taitava hyökkääjä, joka on vaarallisimmillaan ylivoimapelissä. Hän on tunnollinen treenaaja ja saa nyt kunnon mahdollisuuden liigajoukkueessa, Hirvonen jatkaa.

Samalla Tappara kertoi tehneensä hyökkääjä Nestori Lähteen kanssa yhden ja puolustaja Aleksi Elorinteen kanssa 1+2-vuoden sopimuksen.


Joey Tenute palaa SM-liigaan Tapparan paidassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle