Tapaus Eric Lindros

NHL / Uutinen
Flyers-omistaja Ed Snider ilmoitti torstaina GM Bobby Clarkelle, että tämä voi lopettaa neuvottelut Eric Lindrosin myymisestä Torontoon. Snider kertoo, että Maple Leafs ei ole valmis maksamaan Ericistä tarpeeksi ja lähes kaksi kuukautta kestäneet neuvottelut lopetetaan.

Lindros ja hänen taustaryhmänsä on sanonut, että heidän päämääränään on ainoastaan Maple Leafs. Myös muutama muu seura (Rangers, Bruins, Kings, Blues, Sharks) on ollut puheissa mukana, mutta Toronto on ainoa, jonka kanssa neuvottelut ovat olleet suuren yleisön tiedossa. Eri asia kuitenkin on, kelpaako Lindros Torontolle, ja jos kelpaa, niin millä hinnalla. Maple Leafsin valmennusryhmä ei ole ollut yhtä innostunut Lindrosin saamisesta, kuin seuran omistajat.

Ongelmana Lindrosin hankkimisessa on se riski, mikä Ericin mukana tulee. Kestääkö mies vielä lisää iskuja, vai onko seuraava aivotärähdys miehen viimeinen kiekkokaukaloissa. Flyersin mielestä Lindros kestää, hänen päänsä ei ole niin pahassa kunnossa kuin on annettu ymmärtää. Heidän mielestä Lindros on valmis jatkamaan uraansa, eikä kovinkaan suurta riskiä hänen mahdollisesta loukkaantumisesta ole olemassa.

Flyersin tavoitteena onkin, että Lindros palaisi joukkueeseen ja todistaisi pystyvänsä pelaamaan ilman ongelmia. Tämän jälkeen häntä olisi helpompi yrittää myydä ja paremmalla hinnalla. Mutta niin kauan kun Bobby Clarke on managerina, ei Lindros tule pukemaan Flyers-paitaa ylleen.

Jos ja kun Lindros taustaryhmineen antaa ilmoituksen, että hän on valmis pelaamaan myös jossain muualla kuin Torontossa, on Flyers valmis keskustelemaan myös muiden kanssa. Rangersilla on ainakin muutama lupaava pelaaja (York, Lundmark, Brendl), joista Flyers on kiinnostunut.

Lähde: Al Morgantin uutinen

» Lähetä palautetta toimitukselle