TOR - FLA 1.00
NJD - BUF 1.00
NYR - PIT 1.00
TBL - BOS 1.30
STL - VGK 2.00
MIN - NSH 2.00
WPG - DAL 2.00
CGY - LAK 3.00
SJS - DET 4.30

Tanskan maajoukkuemaalivahti Madsen ja Antti Hildén Sportiin, Dhadphale jatkaa

MESTIS / Uutinen
Sport vahvisti loukkaantumisten harventamia rivejään siirtorajan viime tunteina.

Mestiksen kärkipaikalla oleva Vaasan Sport on hankkinut riveihinsä kaksi uutta vahvistusta. Vahvistukset tulivat ajankohtaiseksi avainpelaajia koittelevan loukkaantumistilanteen myötä. Sportin kakkosmaalivahti Mikko Rossi, keskushyökkääjä Ian MacNeil ja hyökkääjä Pete Suonpää saattavat pahimmassa tapauksessa olla sivussa koko loppukauden.

Matti Höylän aisapariksi hankittiin Tanskan maajoukkueen maalivahti Michael Madsen. 26-vuotias Madsen on esiintynyt Tanskan maajoukkueessa Peter Hirschin kakkosmaalivahtina, mutta on ottamassa ykkösmaalivahdin paikkaa Tanskan maalilta.

Madsenin seuroja Tanskassa ovat olleet Vojens IK, Hvidore IK, Rungsted IK, Herlev IK sekä Saksassa Heilbronner EC. Madsen siirtyy Sportiin Vojensin joukkueesta.

Sportiin siirtyy myös laitahyökkääjä Antti Hildén. Tampereen Ilveksen kasvatti siirtyy vahvistamaan Sportia jo viidennettä kertaa. Ensimmäinen neljän ottelun visiitti oli kaudella 00-01, myöhemmin pidempiä visiittejä nähtiin kausilla 02-03, 04-05 ja 05-06. Yhteensä Sportissa 25-vuotias Hildén on pelannut 85 runkosarjaottelua.

Hildén on pelannut SM-liigaa Ilveksen lisäksi HPK:ssa. Mestiksessä tutuksi ovat tulleet myös Kokkolan Hermes ja Järvenpään Haukat. Alkukauden ajan Hildén on pelannut Ruotsin Allsvenskanissa Arboga IFK:n riveissä.

Sportin kanssa reilu viikko sitten koesopimuksen tehnyt Aniket Dhadphale jatkaa Sportissa kauden loppuun asti. Neljässä ottelussa try-outin aikana Dhadphale teki yhden maalin, antoi yhden syötön ja istui kaksi kahden minuutin rangaistusta. Dhadphalelle suunnitellaan loppukaudeksi myös keskushyökkääjän tonttia. Dhadphale aloitti viime kauden Sportissa keskellä Markus Jämsän ja Janne Siivosen kanssa, mutta siirtyi ennen joulua tutummalle paikalle laidahyökkääjäksi.

Viime viikolla Sport vahvisti puolustustaan Jussi Halmeen sopimuksella ja toi maalivahtiosastolle syvyyttä sopimuksella Tommi Pärmäkosken kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle