TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Tallas ja Skyttä HPK:n testiin

LIIGA / Uutinen
Hämeenlinnan Pallokerho on tehnyt näillä näkymin viimeiset lisäyksensä tulevan kauden joukkueeseen, kun kanukkivahti Rob Tallas ja vääntäjälaituri Mika Skyttä liittyvät joukkueeseen. Kaksikolla on try-out sopimukset, jotka päättyvät elokuun lopussa jolloin tilannetta arvioidaan uudelleen.

Edmontonilaisvahti Tallas tulee täyttämään NHL:aan lähteneen Hannu Toivosen saappaita. HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela kertoo seuran kotisivuilla Kerhon olleen erittäin tyytyväinen tehtyyn ratkaisuun, ja luottoa Tallasiin löytyy.

- Meillä oli useampi eri vaihtoehto maalivahdin tontille, mutta päädyimme Tallasiin sekä tilastojen perusteella että useasta eri lähteestä saamiemme suosittelujen perusteella, Korpela valotti markkinoita.

Tallasilla on lyödä tiskiin vakuuttavat tilastot, sillä takaa löytyy yhteensä 99 NHL-ottelua Boston Bruinsin ja Chicago Blackhawksin paidoissa. Pari viime kautta Tallasilla on vierähtänyt Pittsburgh Penguinsin farmijoukkue Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin riveissä AHL:ssa, jossa hän torjui 71:ssa ottelussa.

Lappeenrannasta Hämeenlinnaan matkaava Skyttä yrittää vakuuttaa HPK-valmennusta Tallasin tavoin elokuun loppuun mennessä. Skyttä tunnetaan peräänantamattona taistelijana, joka oli Kisapuiston yleisön suosikkeja siitä lähtien, kun hän ensimmäistä kertaa kaudella 96-97 Sputnikien nuttuun pukeutui. Skyttä harvemmin maaleilla herkuttelee, mutta kulmista kiekkojen kaivaminen ja likainen työ on hänelle tuttua.

- Haimme joukkueeseen vielä yhtä hyökkääjää ja Skyttä vaikutti heti kiinnostavalta vaihtoehdolta. Kokenut pelaaja halusi uusia kokemuksia ja haasteita urallaan, joten tartuimme tilaisuuteen, Korpela kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle