TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Törnvall Kajaaniin, Hokin sairastuvalla ruuhkaa

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki saa vahvistuksen takalinjoilleen, kun Iikka Törnvall liittyy joukkueen vahvuuteen. 23-vuotias Törnvall pelaa Hokissa loppukauden.

Kesken viime kauden Kajaanista Poriin siirtynyt Törnvall ehti olla alkukaudesta Ässien kokoonpanossa 12 SM-liigaottelussa ennen kuin miehen sopimus purettiin marraskuun alussa.

182-senttisen ja 84-kiloisen Törnvallin tilastoihin kirjattiin syksyn peleissä neljä jäähyminuuttia ja tehotilastolukema -3.

- Olen treenannut Kalajoen Junkkareiden mukana, ja kyllä jo polttelee päästä pelaamaan, Törnvall sanoo.

- On hieno tulla ennestään tuttuun paikkaan ja Mestiksen kärkiporukkaan mukaan. On tullut seurattua Hokin otteita kun paljon kavereita pelaa Kajaanissa, Törnvall jatkaa.

Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen kertoo Törnvallin hankinnan varmistelevan puolustuspään laajuutta ja tasoa loppukautta ajatellen.

Samoilla linjoilla on päävalmentaja Kai Suikkanen, joka laittaa Törnvallin kaukaloon heti sunnuntain vierasottelussa Kirkkonummen Salamoita vastaan.

- Jotta on tälle keväälle iskussa, pitää heti saada pelejä alle. Viehän se aikaa että saa pelituntuman takaisin, mutta tässä on 13 ottelua aikaa ennen pleijareita, joten hyvin hän ehtii pelituntuman saada, Suikkanen sanoo.

- Loistava asia saada rinkiin mies, joka on täällä aikaisemminkin pelannut. Hänellä ei varmasti ole mitään vaikeuksia sopeutua, Suikkanen jatkaa.

Nuoremman Virtalan sormi leikattiin

Jukurit-ottelussa sormensa loukannut Marko Virtala joutui ottelun jälkeen leikkauspöydälle ja häntä voi Suikkasen mukaan odotella pelihommiin tammi-helmikuun vaihteessa.

- Jaakko Järvitalo puolestaan pelasi Jukurit-ottelun loppuun nilkka teipattuna ja kävelee nyt keppien kanssa. Nivelsiteet ovat revenneet, ja toipuminen kestää pari viikkoa. Jukurit-pelissä kiekon naamaansa saanut Mikko Saavinen pelaa, mutta koko naaman peittävän pleksisuojan kanssa, Suikkanen sanoo.

Hokin kokoonpanosta puuttuu lisäksi Antti Halonen, joka parantelee nivusvammaansa tammikuun lopulle. Myös olkapäävammaisen Niko Saarenpään pelikunto on arvoitus. Saarenpää loukkaantui marraskuun lopun KOO-VEE-ottelussa ja on ollut sivussa tositoimista siitä lähtien.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös