ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Törnström hakee peliaikaa Naantalista

MESTIS / Uutinen
TuTossa pelkän luukkuvahdin rooliin jäänyt Kim Törnström hakee peliaikaa ja –tuntumaa sarjaporrasta alempaa. Maalivahdin lainaseura on naantalilainen VG-62.

23-vuotias Törnström ei ole pelannut tällä kaudella vielä minuuttiakaan Mestiksessä TuTon ykkösmaalivahti Petri Koiviston rohmuttua kaiken peliajan. TuTon mukana jatkossakin harjoittelevalle kakkosvahdille haetaankin nyt pelituntumaa Naantalista.

TuTo kertoo kotisivuillaan lainanneensa Törnströmin VH-62:n vahvuuteen rajoitetulla siirrolla 9.12.2007 asti. Siirto mahdollistaa tarvittaessa nopeankin paluun turkulaisten paitaan ja on tuttu kuvio jo edelliskaudelta.

VG-62 johtaa lohkoaan Suomi-sarjassa. Törnström torjui joukkueen maalilla jo viime lauantain kärkiottelussa, jossa naantalilaiset kurittivat vajaamiehistä HC Keravaa rumin luvuin 13-5.

Törnström on kuulunut TuTon edustusjoukkueen kokoonpanoon jo reilun neljän kauden ajan, mutta peliminuutit ovat jääneet varsin vähälle. Turkulaisten kolmas sopimusvahti on alkukauden ajan seuran A-junioreiden pantaa kantanut ruotsalainen Axel Pietilä.

» Lähetä palautetta toimitukselle