TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Syväsalmi siirtyy Ranskaan

MESTIS / Uutinen
Viime kaudella KooKoossa ja TUTO Hockeyssa pakitellut Kai Syväsalmi on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen Ranskan pääsarjajoukkue les Rapaces de Gapin kanssa.

Mestis-pelaajien virta Ranskan pääsarjaan jatkuu kiivaana. Viimeisin siirtyjä on viime kauden KooKoossa aloittanut, mutta TUTO Hockeyssa päättänyt Kai Syväsalmi. 27-vuotias puolustaja solmi yksivuotisen pelaajasopimuksen patonkimaan pääsarjassa pelaavan les Rapaces de Gapin kanssa.

Gapin päävalmentajana toimiva Ari Salo on tyytyväinen päättyneellä sesongilla yhteensä 43 Mestiksen runkosarja- ja pudotuspelikoitoksessa tehot 5+23 iskeneen Syväsalmen siirtymisestä ranskalaisjoukkueen vahvuuteen.

– Etsimme joukkueeseen hyvin liikkuvaa ja teknisesti taitavaa hyökkäävää puolustajaa – Syväsalmi täyttää kriteerimme täydellisesti. Kailla on hyvä pelinäkemys ja hän tuo lisää voimaa ylivoimapelaamiseemme, suitsuttaa Salo seuran kotisivuilla.

Suomalaisluotsi Salon lisäksi Syväsalmi pääsee ensi kaudella puhumaan "härmää" myös kahden muun maanmiehensä kanssa, sillä Gap kiinnitti samassa rysäyksessä riveihinsä syksyllä jo neljännen perättäisen kautensa Ranskan pääsarjassa aloittavan Niko Mäntylän, kun taas KooKoossa viime kaudella pelannut Jouni Virpiö siirtyi jo aiemmin petolintupaitaan.


Kai Syväsalmi kiekkoilee tulevalla kaudella Ranskassa.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle