Sykora jättää Ilveksen, Hyvöselle sopimus

LIIGA / Uutinen
Ilvestä toista kautta luotsannut tshekkiläinen Vaclav Sykora on pyytänyt eroa tehtävästään perhesyiden vuoksi. Samalla Ilves tiedotti tehneensä sopimuksen Hannes Hyvösen kanssa.

Ilves Hockey Oy:n hallitus myönsi perjantai-iltana Sykoralle eron ja on käynnistänyt uuden päävalmentajan etsinnän. Toistaiseksi joukkueen harjoituksia vetää kakkosvalmentaja Jarmo Jamalainen yhdessä maalivahtivalmentaja Arto Koiviston ja urheilupäällikkö Juha Hautamaan kanssa.

- Jamalainen on nyt laivan kipparina. Haemme uutta päävalmentajaa, katsotaan mihin päädytään. Katseet ovat avoinna sekä kotimaahan että ulkomaille, Hautamaa kertoo.

Ilves on vahvistanut pelaajakalustoaan tekemällä kauden loppuun kestävän sopimuksen Hannes Hyvösen kanssa. Hyvönen aloitti alkukauden Färjestadissa, mutta lähti joukkueesta kesken kauden. Fyysisenä hyökkääjänä ja hyvänä maalintekijänä tunnettu Hyvönen on pelannut yhteensä 42 ottelua NHL:ssä San Josen ja Columbuksen riveissä. SM-liigassa mies on edustanut TPS:aa, Bluesia ja HIFK:ta.

- Hannes on loistava lisä tähän joukkueeseen. Meillä on ajoittain maalinteko tökkinyt ja sille osastolle Hyvönen on erinomainen vahvistus, hehkuttaa Hautamaa.

Hautamaa ei lupaa tässä vaiheessa enempää vahvistuksia.

- Mahdollisesti tulee lisävahvistuksia, mutta ei tässä nyt hullu haku ole päällä.

Ilveksen kannattajat ovat toivoneet Ivan Majeskyn paluuta ja sitä on myös lehdistössä spekuloitu.

- Majesky ei ole edes pelikunnossa vielä. Siitä asiasta ei ole sovittu mitään, Hautamaa toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle