Suur-Keuruu: KeuPa kiinnitti kuusi uutta pelaajaa

MESTIS / Uutinen
KeuPan pelaajarinki leventyi viidellä pelaajalla.
Kuva © Teemu Eirtovaara, teemu.eirtovaara@gmail.com
Alkavaan Mestis-kauteen valmistautuva KeuPa on tehnyt viisi uutta pelaajasopimusta.

Uusina pelaajina keuruulaisten riveihin liittyvät hyökkääjät Jesse Lindsten, Jani Ollitervo ja Pasi Kouvalainen. Lindsten pelasi viime kaudella Nuorten SM-liigassa TPS:ssä 44 ottelua, joissa syntyi 38 tehopistettä. Ollitervo pelasi Mestiksessä JYP-Akatemiassa 17 peliä ja teki kuusi pistettä. Pelejä tuli myös kakkosdivisioonassa Diskoksessa kuusi ja tehopisteitä kaksi.

Kouvalainen pelasi KalPassa ja Hokissa. Liiga-joukkueessa kertyi 25 ottelua ja kolme tehopistettä. Nuorten SM-liigajoukkueessa Kouvalainen pelasi kymmenen ottelua ja teki kahdeksan pistettä. Myös Mestis tuli Kouvalaiselle tutuksi, kun mies pelasi Hokissa 17 ottelua ja teki kuusi pistettä.

Jatkosopimuksen keuruulaisten kanssa tekivät puolustajat Janne Myllymäki ja Iiro Vaittinen sekä hyökkääjä Jussi Viitanen. Kolmikko pelasi KeuPan riveissä Suomi-sarjaa viime kaudella. Myllymäki pelasi 46 peliä ja teki 23 pistettä. Vaittisella pelejä puolestaan tuli 18 ja tehopisteitä 15.

Viitanen aloitti kautensa KeuPassa, mutta siirtyi kesken kauden Ranskan kolmannelle sarjatasolle Toulouse-Blagnacin joukkueeseen. Suomi-sarjassa pelejä kertyi 15 ja tehopisteitä kahdeksan. Ranskassa pelejä tuli 17 ja tehopisteitä 28. Viitasen kausi huipentui sarjan mestaruuteen.

Kaikki sopimukset ovat yksivuotisia. Asiasta kertoi ensimmäisenä Suur-Keuruu-lehti.

» Lähetä palautetta toimitukselle