Sutterille potkut Sharksista

NHL / Uutinen
San Jose Sharks erotti sunnuntaina pitkäaikaisen valmentajansa Darryl Sutterin. Heikosti kauden aloittanut Sharks ilmoitti miehen potkuista sunnuntaina.

Sutter aloitti Sharks-uransa kesäkuussa 1997 ja oli nostamassa seuraa NHL:n huippujoukkueiden kastiin. Tämä kausi ei kuitenkaan sujunut odotuksien mukaisesti, ja päävalmentaja sai lähteä. Alkukaudesta avainpelaajiensa sopimusten kanssa tuskaillut Sharks on voittanut toistaiseksi kauden 24 ottelusta ainoastaan kahdeksan.

Sutterin potkuja pystyi ehkä odottamaan, kun joukkue antoi kesällä ainoastaan vuoden jatkosopimuksen koko valmennustiimille. Nyt kolmikko Darryl Sutter, Lorne Molleken sekä Rich Preston sai kokonaisuudessaan potkut, ja korvaaja pitäisi olla Lombardin sanojen mukaan valmiina viikon lopulla. Tällä hetkellä vapaiden valmentajien lista on lyhyt.

Sutter oli ennen tätä kautta siitä erikoinen NHL-valmentaja, että hän ei ollut koskaan jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle sen paremmin pelaajana kuin valmentajanakaan, eikä hän ollut koskaan saanut potkuja.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös