Super-Mario sivussa loppukauden

NHL / Uutinen
Mario Lemieux on loppukauden sivussa jatkuvasti pahentuneen lonkkavammansa takia. Koko kauden ajan piinannut vamma on siinä tilassa, että pelit on parasta lopettaa tähän mikäli Mario aikoo ensi kaudella pelata täysipainoisesti.

Marion lonkkavamma sai alkunsa ennen kauden alkua harjoitusleirillä. Mario on pelannut koko kauden puolitehoisena kipeällä lonkalla. Vamma näytti ennen Olympiakisoja jo niin pahalta, että Super-Marion kisamatka näytti jäävän vain haaveeksi. Ennen kisoja Mario jätti väliin lukuisia Pittsburghin otteluita saadakseen lepoa ennen kauden päätavoitetta. Nyt kun Olympiakulta on taskussa, on Marion tähtäin kuntoutuksessa ja ensi kaudessa. Vamman laaduksi määriteltiin tulehtunut koukistajalihas sekä tulehdus lonkkanivelessä ja lihaskiinnikkeissä.

Jopa puolitehoisena Mario on ollut iso apu Pittsburghin joukkueelle. Ilman Lemieuxin maagisia taitoja joukkue on varsinkin ylivoimalla yksi liigan huonoimmista eikä maalien teko ota tasakentällisinkään onnistuakseen. Marion ollessa joukkueessa on joukkueen saldo hieman voiton puolella; ilman Mariota vain yksi kolmasosa otteluista on päättynyt Pittsburghin voittoon.

» Lähetä palautetta toimitukselle