Suomen MM-kisojen valmistelut hyvässä vauhdissa

MAAJOUKKUE / Uutinen
Tiistaina pelatun Suomi-Tsekki -ottelun yhteydessä julkistettiin Suomessa keväällä 2003 järjestettävien MM-kisojen virallinen kisatunnus sekä suurimmat yhteistyökumppanit.

Jääkiekon MM2003 kisajärjestelyt etenevät kovalla vauhdilla. Vaikka varsinainen työ aloitettiin vasta elokuussa on kisoilla jo nyt virallinen kisatunnus ja myös ensimmäisten kotimaisten pääyhteistyöyritysten nimet ovat selvillä.

Kisatunnuksen suunnittelussa halutiin korostaa jääkiekkoa menevänä ja vauhdikkaana lajina. Samalla tunnus myös symbolisoi koko kisojen ilmettä. Suunnittelussa otettiin huomioon myös toimivuus mustavalkoisena versiona sekä kansainvälisen lajiliiton asettamat määräykset. "Tunnuksen värit eli musta, punainen ja sininen puolestaan symboloivat MM-kisojen monikansallisuutta: mukana on 16 joukkuetta joilla kaikilla on erilaiset taustat", tunnuksen suunnittelija Jaakko Penttinen kertoo. Pääsihteeri Jukka-Pekka Vuorista miellytti kisatunnuksessa etenkin sen moni-ilmeisyys.

Iltalehti, Pohjola ja Veikkaus ensimmäiset pääyhteistyöyritykset

MM-kisojen ensimmäisinä kotimaisina pääyhteistyöyrityksinä ehtivät sopimukset allekirjoittamaan Iltalehti, Pohjola ja Veikkaus. Kaikkien yritysten johtoportaat kehuivat erinomaisia kokemuksiaan Suomessa keväällä -97 järjestetyistä MM-kisoista, ja luottivat siihen, että tulevat kisat sujuvat vieläkin paremmin. MM2003 järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Kalervo Kummola kiittelee pikaista aikataulua, jossa sopimukset on saatu aikaan: "MM-kisojen järjestäminen ei onnistu ilman huipputason kumppaneita".

"Yritykset haluavat selvästi hyödyntää Jääkiekon MM-kisojen tarjoamia puitteita omassa yritysyhteistyössään. Uskonkin, että Iltalehti, Pohjola ja Veikkaus saavat pian seuraa, sillä neuvottelut myös muiden potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kanssa ovat edenneet todella hienosti", Kummola kehuu.

» Lähetä palautetta toimitukselle