IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Suomen alle 18-vuotiaiden MM-kisajoukkue valittu

MAAJOUKKUE / Uutinen
Suomen joukkue huhtikuun 8.–18. päivä Valko-Venäjällä pelattaviin alle 18-vuotiaiden MM-kisoihin julkistettiin tänään. Joukkueessa on poikkeuksellisen paljon kokemusta miesten peleistä, sillä peräti seitsemän pelaajaa on pelannut liigaa tällä kaudella, ja heidän lisäkseen mukana on kaksi Mestis-pelaajaa.

Suomen joukkueen valmistautuminen kisoihin alkaa vajaan viikon kestävällä MM-leirillä Vierumäellä maaliskuun lopussa. Tämän jälkeen joukkue leireilee Turussa ja Ahvenanmaalla seuraavalla viikolla neljä päivää. Ahvenanmaan osuuteen sisältyy kaksi harjoitusottelua Ruotsin MM-joukkuetta vastaan. Nämä pelit pelataan huhtikuun 3. ja 4. päivä.

Joukkueen kokeneimmat pelaajat ovat Bluesin Lauri Tukonen ja SaiPan Petteri Nokelainen, jotka pelasivat tällä kaudella jo alle 20-vuotiaiden MM-joukkueessa. Muita liigassa tällä kaudella esiintyneitä pelaajia ovat Pelicansin maalivahti Karri Rämö, JYPin puolustaja Erkka Leppänen sekä hyökkääjät Mikko Alikoski Kärpistä, Jesse Joensuu Ässistä ja Janne Kolehmainen SaiPasta. Mestis-yleisölle tutuksi tulleita pelaajia ovat KooKoon puolustaja Tuomas Gärdström ja TuTon hyökkääjä Miikka Tuomainen.

Joukkue koostuu neljää pelaajaa lukuunottamatta vuonna 1986 syntyneistä pelaajista. 1987 syntyneitä ovat Ilveksen Tuukka Rask, HIFK:n Teemu Laakso, JYPin Miika Lahti sekä Ässien Joensuu.

Suomen joukkue 18-vuotiaiden MM-kisoissaMaalivahdit

1 Karri Rämö Pelicans

29 Tuukka Rask IlvesPuolustajat

2 Tuomas Gärdström KooKoo

3 Antti Turunen JYP

4 Risto Korhonen Kärpät

5 Vesa Kulmala Jokerit

6 Teemu Laakso HIFK

7 Erkka Leppänen JYP

8 Jussi Ruohola HPKHyökkääjät

9 Lauri Tukonen Blues

10 Mikko Alikoski Kärpät

11 Joni Finell Blues

12 Miika Lahti JYP

13 Petteri Wirtanen HPK

15 Jarmo Jokila TPS

16 Jari Sailio HPK

19 Jesse Joensuu Ässät

20 Antti Jaatinen Tappara

22 Janne Kolehmainen SaiPa

25 Miikka Tuomainen TuTo

26 Lauri Korpikoski TPS

27 Petteri Nokelainen SaiPa

» Lähetä palautetta toimitukselle