TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Suomalaiskolmikko siirtyy Tanskaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Iossafov pääsi kokeilemaan viime kaudella Liiga-vauhtiakin.
Kuva © Timo Savela
Tanskan liigaa pelaava Gentofte Stars on tehnyt sopimukset puolustaja Lauri Kärmeniemen, hyökkääjä Artem Iossafovin ja maalivahti Teemu Seppäsen kanssa.

Hämeenlinnalaislähtöinen puolustaja Lauri Kärmeniemi edusti viime kaudella KooKoota. Kouvolalaisjoukkueessa pelatut 71 runkosarja-ja pudotuspeliottelua tuottivat tehot 0+14. Puolustaja on pelannut KooKoon lisäksi urallaan Mestistä SaPKon, TUTOn ja LeKin riveissä.

− Lauri on ammattitaitoinen ja teknisesti pelaava puolustaja, joka tulee vahvistamaan meidän kiekollista peliä. Hän on myös oikeakätinen pelaaja, joka meiltä puuttui puolustuksesta viime kaudella, kertoi seuran päävalmentaja Karsten Arvidsen.

Artem Iossafov ehti edustamaan kauden aikana Mestiksen Kiekko-Vantaata sekä Liigassa Bluesia. Mestiksessä hän iski 17 ottelussa 22 tehopistettä ja Liigassa 28 ottelussa pisteitä kertyi kuusi.

− Artem on todella jännittävä maalintekijä. Vaikka hän on vasta 24-vuotias, on hän ollut jo joukkueen kapteenistossa kolme kertaa. Todellinen johtaja niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin, Arvidsen arvioi.

Kertaalleen Mestiksen parhaaksi maalivahdiksi valittu Teemu Seppänen suuntaa myös tulevaksi kaudeksi Gentofteen. Viime kauden 28-vuotias maalivahti vietti Kazakstanissa, jossa hän pelasi alkukauden Arystan Temirtaussa ja potkujen jälkeen siirtyi loppukaudeksi Arlan Kokshetauhun.

− Loistava ammattipelaaja sekä persoona. Nopea pelaaja, jolla on analyyttisiakin taitoja. Teemu selkeästi vahvistaa joukkuettamme ja auttaa meitä voittamaan pelejä ensi kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle