Stromen tehoilta siivitti Islandersin voittoon

Ryan Strome oli Islandersin hahmo Jetsin kaadossa.
Ryan Strome vietti neljän tehopisteen iltaa, kun New York Islanders kukisti Winnipeg Jetsin 5-2. Jets tuli ottelussa kahdesti maalin päähän, mutta lopulta Islandersin vahva kolmas erä oli sille liikaa.

Islanders avasi maalihanat, kun avauserää oli pelattu 10 minuuttia. Nick Leddy ampui siniviivalta ja kiekko kimpoili jostain pelaajien kautta maaliin. Maali merkittiin lopulta kiekkoon viimeiseksi koskeneelle Ryan Stromelle. Kaksi minuuttia ennen loppua Islanders karkasi kahden maalin johtoon. Johnny Boychukin maila hajosi siniviivalämärin jälkeen ja kiekko tuli vähän onnekkaastikin Frans Nielsenille. Tämä ei erehtynyt ja peli oli 2-0.

Jets kavensi, kun toista erää oli pelattu neljä minuuttia. Blake Wheeler antoi maalin takaa loistosyötön Andrew Laddille, joka ei erehtynyt. Islanders kuitenkin lisäsi johtoaan viisi minuuttia ennen loppua, kun Nielsen täräytti illan toisensa Stromen upeasta poikittaissyötöstä.

Jets tuli jälleen maalin päähän, kun kolmas erä oli ehtinyt vanheta vain 47 sekuntia. Mathieu Perreault hassutti puolustajan ja syötti toisesta aallosta nousseelle Laddille, joka iski illan toisensa. Erän puolivälissä Islanders karkasi jälleen kahden maalin johtoon, kun Anders Lee iski 4-2-osuman maalin edestä. Josh Bailey sinetöi Islandersin voiton iskemällä 5-2-loppulukemat tyhjiin 31 sekuntia ennen loppua.

Florida Panthersin Aleksander Barkov sai syöttöpisteen, kun Panthers hävisi kotonaan New York Rangersille 5-2. Rangersin maaleista vastasivat Chris Kreider, Ryan McDonagh, Martin St. Louis, Derick Brassard ja Dominic Moore. Panthersin maalit merkittiin Jimmy Hayesille ja Tomas Fleischmannille.

Toronto Maple Leafsin Leo Komarov iski maalin paluuottelussaan, kun Maple Leafs kukisti Boston Bruinsin voittolaukauskilpailun jälkeen 4-3. Ratkaisun iski Nazem Kadri. Myös James van Riemsdyk ja Phil Kessel osuivat varsinaisella peliajalla. Kessel ylsi samalla merkkipaaluun, sillä maali oli hänen 500:s NHL-pisteensä. Bruinsin maaleista vastasivat Carl Söderberg, David Krejci ja Torey Krug.

Minnesota Wildin Mikko Koivu sai syöttöpisteen, kun Wild hävisi Columbus Blue Jacketsille 3-1. Wildin ainoasta maalista vastasi Zach Parise. Blue Jacketsin maalit merkittiin Kevin Connautonille, David Savardille ja Ryan Johansenille,

WINNIPEG - NY ISLANDERS 2-5

BUFFALO - TAMPA BAY 1-5

FLORIDA - NY RANGERS 2-5

BOSTON - TORONTO 3-4 vl.

COLUMBUS - MINNESOTA 3-1

PITTSBURGH - CAROLINA 2-1

DETROIT - NEW JERSEY 3-1

ANAHEIM - SAN JOSE 0-3