Steve Passmore takaisin Chicagoon

NHL / Uutinen
Viime kaudella Chicagossa pelannut ja kesällä Los Angelesiin kaupattu maalivahti Steve Passmore on jälleen takaisin Blackhawksissa.

Toimitusjohtaja Mike Smith teki toissa päivän kaupan joka toi Passmoren takaisin Chicagoon ja Los Angelesiin lähti yhdeksännen kierroksen varausoikeus. Passmore oli jo valmiiksi kaupungissa kun mies pelasi IHL-pelejä Chicago Wolwesissa. Tänään mies nostettiin ylös Blackhawksiin ja viime kesänä uudeksi kakkos-maalivahdiksi hankittu Robbie Tallas lähetettiin Norfolk Admiralsiin joka on Blackhawksin farmi-seura.

Mike Smith sanoi että hänen mielestään Jocelyn Thibault ja Passmore olivat viime kaudella niin hyvä kaksikko joukkueelle että kun mahdollisuus hankkia Passmore takaisin tuli niin ei ollut ongelmia päättää käyttäisikö sen hyväkseen vai ei.

Kaupalla Los Angleles selvitti hieman maalivahti tilannettaan. Edelleen on kuitenkin todennäköistä että joko Felix Potvin tai Stephane Fiset lähtee seurasta. Jamie Storr on Kingsin ykkös-maalivahti. Chicagolla taas Tallasista tuli Passmoren hankinnan jälkeen ylimääräinen maalivahti ja voikin olla että mahdollisen suuremman kaupan yhteydessä mies saa lähteä muualle.

» Lähetä palautetta toimitukselle