Steve Masonin ilo jäi lyhytaikaiseksi − Jets-maalivahti jälleen sairastuvalle

NHL / Uutinen
Loukkaantumiset eivät ole jättäneet Masonia rauhaan viime aikoina.
Kuva © Getty Images
Winnipeg Jetsin Steve Mason on polvivamman vuoksi sivussa seuraavat 2−3 viikkoa. Myös Mark Scheifele on sivussa kokoonpanosta.

Winnipeg Jetsin kakkosmaalivahti Steve Mason kärsii seuran tiedotteen mukaan polvivammasta. Toipumisennusteeksi on arvioitu kahdesta kolmeen viikkoa. Masonin korvaajaksi Jetsin kokoonpanoon on hälytetty Michael Hutchinson AHL-joukkue Manitoba Moosesta.

29-vuotias Mason oli vasta palannut aivotärähdyksestä johtuvalta 21 ottelun mittaiselta sairauslomaltaan, kun hän loukkasi polvensa paluuottelussaan New York Rangersia vastaan viime viikon tiistaina. Huolimatta vammastaan Mason torjui ottelusta 3−0-voiton.

Ennen torstaista ottelua New Jersey Devilsiä vastaan Masonin oireet kuitenkin pahenivat, ja hänet lähetettiin Winnipegiin tarkempiin tutkimuksiin, joiden perusteella Masonille suoritettiin maanantaina useamman viikon toipumisajan vaativa polven tähystysleikkaus. 

Jets-luotsi Paul Mauricen mukaan joukkueen ykkössentteri Mark Scheifele pysyy niin ikään sivussa kokoonpanosta. Ylävartalovammasta kärsivä Scheifele on ollut kokoonpanon ulkopuolella jo kahden ottelun verran, eikä hänen Mauricen mukaan odoteta palaavan tositoimiin ainakaan ennen torstaista ottelua Chicago Blackhawksia vastaan.

Maurice kertoi myös, että Scheifele on osallistunut joukkueen harjoituksiin, joissa tämä ei ole kuitenkaan toistaiseksi saanut lupaa fyysiseen kontaktiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle