Stefan Lassen palaa Pelicansin kokoonpanoon – Antti Tyrväinen puolestaan sivussa

LIIGA / Uutinen
Puolustaja Stefan Lassen palaa tänään lahtelaisten kokoonpanoon.
Lahden Pelicans kohtaa viimeisellä liigakierroksella vieraskentällä Jukurit. Joukkueen kokoonpanosta sivussa ovat Justin Hodgman ja Antti Tyrväinen. Lahtelaiset kuitenkin saavat takaisin puolustaja Stefan Lassenin.

Illan ottelu on varsinkin vierasjoukkue Pelicansille erittäin tärkeä, sillä lahtelaisilla on vielä mahdollisuus päästä kuuden parhaan joukkoon ja täten aloittaa puolivälieristä.

Jukurit on jo tippunut pudotuspelien ulkopuolelle ja aloittaa kauden jälkeen kesälomansa. Puolivälieräviivan tuntumassa on todella tiukkaa, sillä Ässät, Kärpät ja Pelicans ovat kaikki 90 pisteessä. Tosin Kärpät on jo päättänyt runkosarjansa.

Lahtelaisten ykkösketju on Jukureita vastaan muotoa Antti Erkinjuntti, Juhani Tyrväinen ja kultakypärä Vili Sopanen. Kakkosketju pysyy samana kuin edellisessä kotiottelussa Kärppiä vastaan, kakkospakkipariin Roni Rukajärven pariksi tulee Marko Pöyhönen.

Kolmas ketju on laitettu uusiksi Jukureita vastaan, kun Erkinjuntti hyppäsi ykkösketjuun. Ketju on muotoa Arttu Heikkinen-Hannes Björninen-Joonas Alanne. Pöyhösen paikan kolmannessa puolustajaparissa Pasi Puistolan parina ottaa Henri Heino.

Lahtelaisjoukkueen valmennustiimi on sekoittanut neloskentän uuteen uskoon, sillä illan ottelussa sen muodostavat Morten Poulsen, Roope Elimäki ja Aleksi Rekonen. Paluun tekevä Stefan Lassen on lahtelaisten ylimääräinen puolustaja.

Pelicansin maalia vartioi puolestaan nuori Janne Juvonen, kun taas Karri Rämö on joukkueen kakkosmaalivahtina.

» Lähetä palautetta toimitukselle