Starsin ranskalaishyökkääjälle sakkoja

Antoine Rousselin temput olivat liikaa NHL:n kurinpidolle.
Dallas Starsin hyökkääjä Antoine Roussel on saanut reippaan viiden tuhannen dollarin sakot tempustaan San Jose Sharksia vastaan.

Ranskan maajoukkueen vakiokasvo, Starsin Antoine Roussel, on saanut noin 5 400 dollarin eli 4 300 euron sakot. Roussel, 24, löi Sharksin puolustajaa Justin Braunia kasvoihin sunnuntaiyön kierroksella. Braun oli tilanteessa tuomarien sitomana ja puolustuskyvyttömänä.

Vajaa minuutti ennen loppua Stars haki tasoistusta ilman maalivahtia. Hyökkäyspään aloituksen jälkeen Sharksin maalivahti Alex Stalock yritti purkaa kiekon pois alueelta huitaisemalla sitä ilmasta. Samalla Roussel ajoi päin Stalockia, mikä käynnisti pienen torikokouksen. Tämän päätteeksi Roussel löi Braunia.

Roussel sai tilanteesta kahden minuutin rangaistuksen maalivahdin estämisestä ja kymmenen minuutin käytösrangaistuksen. Sharks voitti ottelun maalein 5-3.

Laitahyökkääjä Roussel pelaa kolmatta kauttaan NHL:ssä ja on aloittanut kauden erinomaisesti. Kovaotteinen hyökkääjä on 14 ottelussa tehnyt neljä maalia ja kahdeksan tehopistettä sekä kerännyt 43 rangaistusminuuttia. Koko urallaan ranskalainen on pelannut 134 NHL-ottelua, tehnyt 51 tehopistettä ja saanut 337 rangaistusminuuttia.