Stars menettää Seguinin sairaslistalle

NHL / Uutinen
Tyler Seguin putosi tuskaisena jäihin Dmitri Kulikovin tarjoaman tällin jälkeen.
Kuva © Getty Images
Dallas Starsin paras pistemies Tyler Seguin loukkaantui ottelussa Florida Panthersia vastaan.

Kanadalaishyökkääjä Tyler Seguin, 23, on sivussa viimeisimpien arvioiden mukaan kolmesta kuuteen viikkoa polvivamman vuoksi. Starsin kova pistemies loukkaantui jäätyään Panthers-puolustaja Dmitri Kulikovin leikkauksen alle. Seguin jätti ottelun kesken ja Kulikov sai tilanteesta ulosajon. Häntä kuullaan myöhemmin mahdollisen pelikiellon vuoksi.

Toista kauttaan Starsissa pelaava Boston Bruins -varaus Seguin on keikkunut läpi kauden pistepörssin kärkikahinoissa ja ennen loukkaantumistaan hän oli saanut aikaiseksi 29 maalia ja 59 tehopistettä 55 ottelussa. Viime kaudella Seguin teki piste-ennätyksensä, 84 tehopistettä, mutta sen rikkominen taitaa jäädä haaveeksi loukkaantumisen vuoksi.

Bruins varasi Seguinin kesällä 2010 koko varaustilaisuuden toisena pelaajana ja voitti heti ensimmäisellä kaudellaan Stanley Cupin. Kanadalaishyökkääjä siirtyi kesällä 2013 Starsiin isossa kaupassa. Seguin on muodostanut koko Stars-aikansa loistavan tutkaparin joukkueen kapteenin, Jamie Bennin, kanssa.

Seguinin loukkaantuminen on iso isku Starsin haaveille pudotuspeleistä. Stars on muutaman pisteen jäljessä pudotuspeliviivasta.

Päivitetty klo: 23:13 - Uusimpien arvioiden mukainen sairausloman pituus.

» Lähetä palautetta toimitukselle