Stars ja Sharks vaihtoivat puolustajia

NHL / Uutinen
Brenden Dillon puolustaa jatkossa Sharksin takalinjoilla.
Kuva © Getty Images
Dallas Stars ja San Jose Sharks tekivät kahta puolustajaa koskevan pelaajakaupan.

Stars on kaupannut puolustaja Brenden Dillonin, 24, Sharksiin. Vaihdossa Stars sai takaisin Jason Demersin, 26, ja kolmannen kierroksen varausvuoron kesän 2016 varaustilaisuuteen.

Kanadalaispuolustaja Dillon on varaamaton puolustaja, joka teki alkuvuodesta 2011 tulokassopimuksen Starsiin. Dillon nousi vuoden 2013 tynkäkaudella Starsin kokoonpanon vakiojäseneksi. Toistaiseksi 149 ottelua NHL:ssä pelannut Dillon on koonnut 26 tehopistettä. Tällä kaudella tilille on tullut yksi syöttöpiste 20 ottelussa.

Oulun Kärpistä tuttu kanadalaispuolustaja Demers on Sharksin kesän 2008 seitsemännen kierroksen varaus. NHL:ssä Demers sai vastikään 300 ottelua täyteen ja näissä on syntynyt 98 tehopistettä, joten toinen merkkipaalu lähestyy. Tämän kauden 20 ottelussa Demers on antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Demers edusti Kärppiä NHL:n työsulun ajan kaudella 2012-13. Tällöin oululaisiin vaikutuksen tehnyt puolustaja iski 21 tehopistettä 30 ottelussa SM-liigassa.

Dillon tulee kesänä rajoitetuksi vapaaksi agentiksi. Hänen nykyisen sopimuksen kausiarvo on 1,25 miljoonaa dollaria. Demersin nykyistä sopimusta on jäljellä myös ensi kausi. Hänen sopimuksensa arvo on 3,4 miljoonaa dollaria kaudessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle