Stars hankki Bishopin − vaihdossa neljännen kierroksen varausvuoro

NHL / Uutinen
Bushopin ura Kingsissä jäi seitsemän ottelun mittaiseksi.
Kuva © Getty Images
Ben Bishop siirtyy Dallas Starsiin. Vaihdossa amerikkalaistorjujan siirtorajalla hankkinut Los Angeles Kings saa Montreal Canadiensin neljännen kierroksen varausvuoron vuoden 2017 varaustilaisuuteen.

Vapaaksi agentiksi kesällä jäävä kokenut maalivahti Ben Bishop siirtyy Kaliforniasta Teksasiin Dallas Starsin riveihin. Bishop oli kolme vuotta Tampa Bay Lightningin ykkösmaalivahti, mutta siirtyi tämän kauden siirtorajalla Los Angeles Kingsiin.

Pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Kings sai Bishopista korvaukseksi Montreal Canadiensin neljännen kierroksen varausvuoron tulevan kesän varaustilaisuuteen.

Käyttäjän joinonen kuva

Kommentti: Juha Oinonen

Starsilta mielenkiintoinen siirto, kun joukkueella on jo ennestään riveissään kokenut suomalaiskaksikko Kari Lehtonen-Antti Niemi. Bishopilla on kolmikosta ainoana siirtämisen estävä pykälä sopimuksessaan, mikä tarkoittaa, että Bishop on suojattava laajennusvaraustilaisuudessa. 

Bishopin hankinnassa ei olisi mitään mieltä, ellei Stars yrittäisi solmia jatkosopimusta isokokoisen torjujan kanssa, joten maalivahtiosasto menee uusiksi, ja mahdollisesti molemmille suomalaisveskareille on tiedossa maisemanvaihto.

Kingsille jäi siirtorajan kaupasta käteen neljännen kierroksen varausvuoro, ja joukkue luopui hyvän kauden pelanneesta Peter Budaj'sta sekä 19-vuotiaasta toisella kierroksella varatusta slovakkipuolustajasta Erik Cernakista. Parempiakin kauppoja on NHL:ssä tehty.

» Lähetä palautetta toimitukselle