Staalit nostivat Hurricanesin voittoon

Hurricanes oli lopulta Blue Jacketsia vahvempi.
Eric Staal iski kaksi maalia ja Jordan Staal teki voitto-osuman Carolina Hurricanesin kukistaessa Columbus Blue Jacketsin 3-2 Kahden erän jälkeen kahden maalin tappiolla ollut Hurricanes nousi kolmannessa erässä rinnalle ja lopulta voittoon.

Avauserää oli pelattu kaksi minuuttia, kun Derek MacKenzie nosti rystyltä Blue Jacketsin 1-0-johtoon. Heti seuraavassa vaihdossa R.J. Umberger lisäsi isäntien johdon kahteen maaliin. Maalittoman toisen erän jälkeen Hurricanes heräsi kolmannessa erässä iskemällä kolme maalia kolmessa minuutissa. 11 minuutin pelin jälkeen Eric Staal kavensi lukemiksi 2-1 ja minuutti myöhemmin sama mies iski tasoituksen. Jordan Staal viimeisteli 3-2-voittomaalin rystyltä kuusi minuuttia ennen loppua.

Dallas Starsin Kari Lehtonen torjui 17 laukausta, kun Stars hävisi kotonaan Colorado Avalanchelle 4-3. Avalanchen maaleista vastasivat Nathan MacKinnon, Jamie McGinn, Paul Stastny ja Alex Tanguay. Gabriel Landeskog ja Maxime Talbot keräsivät kaksi syöttöpistettä. Starsin tehomiehinä kunnostautui tehot 2+1 nakuttanut Tyler Seguin. Kahden pisteen iltaa viettivät Jamie Benn ja Alex Goligoski.

Edmonton Oilersin Jesse Joensuu iski maalin, kun Oilers kukisti Vancouver Canucksin vieraissa 4-2. Vieraiden hahmo oli hattutempun iskenyt David Perron. Nail Jakupov puolestaan keräsi kaksi syöttöpistettä. Canucksin molemmat maalit teki Jordan Schroeder.

CAROLINA - COLUMBUS 3-2

NY ISLANDERS - BOSTON 3-6

PITTSBURGH - BUFFALO 3-0

DALLAS - COLORADO 3-4

SAN JOSE - LOS ANGELES 0-1

VANCOUVER - EDMONTON 2-4