TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Ståhlhammar ja Similä Kärppien puolelle

LIIGA / Uutinen
Kärpät on napannut Tomi Ståhlhammarin ja Petteri Similän joukkoihinsa K-Laserin konkurssipesästä.

Konkurssiin hakeutuneen Kiekko-Laserin riveistä Kärppien sopimuspelaajiksi siirtyvät hyökkääjä Tomi Ståhlhammar ja maalivahti Petteri Similä. Similän sopimus on loppukaudeksi ja Ståhlhammarin tammikuun puoleenväliin, jossa on optio loppukauteen.

Kaksikosta Ståhlhammar pelasi viime kaudella kahdeksan ottelun ajan Kärppien riveissä. Espoossa uransa alkuvuodet pelannut laituri kerkesi nakuttaa Kiekko-Laserissa tällä kaudella 27 Mestis-ottelussa 12 (4+8) pistettä.

Maalivahti Similä on ollut tällä kaudella Kärppien mukana varamaalivahtina, mutta pelattuja pelejä oululaislähtöiselle veräjänvartijalle ei ole vielä merkattu. Similä pelasi alkukauden aikana Kiekko-Laserin maalilla 20 ottelua torjuntaprosentin ollessa 92,2%.

Edellä mainitun kaksikon lisäksi myös hyökkääjä Harri Pälve on kantanut pelivermeensä pois K-Laserin kopista ja siirtynyt Kärppien A-nuorten vahvuuteen.

– Pälve halusi jäädä kaupunkiin, joten hän pelaa loppukauden A-nuorissamme. Myös Similä voi pelata yli-ikäisenä vielä nuorten joukkueessa, joten hän täydentää maalivahtiosastomme. Ståhlhammar on edustusjoukkueemme mukana jo keskiviikon Ilves-ottelussa, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho sanomalehti Kalevalle.


Ståhlhammar siirtyy alkukauden joukkuetoverinsa Similän kanssa Kärppien avuksi.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle