Springare jatkaa RoKin takalinjoilla - kaksi hyökkääjää koeajalle

MESTIS / Uutinen
Springare jatkaa kasvattajaseuransa riveissä.
Kuva © Oona Sarajärvi
RoKi jatkoi tulevan kauden joukkueensa rakentamista kolmella pelaajasopimuksella. Rovaniemeläisryhmä kiinnitti jatkosopimuksella puolustaja Joona Springaren ja uusina niminä joukkueeseen liittyivät hyökkääjät Aleksi Poikola ja Joni Lavonen.

Joona Springarelle tuleva kausi on jo kuudes RoKin riveissä. Viime kaudella 23-vuotias puolustaja kokosi joukkueen takalinjoilla 41 ottelussa tehot 1+8.

− On aina hienoa pukea sininuttu päälle ja jatkaa kotipuolessa pelaamista. RoKi oli paras vaihtoehto omaa kehittymistä ajatellen ja uskon, että saadaan kilpailukykyinen joukkue jalkeille tulevalle kaudelle, Springare kertoi.

Espoolaislähtöinen Aleksi Poikola kiekkoili kaksi edelliskautta Pohjois-Amerikassa NAHL-sarjaa pelaavassa Wichita Falls Wildcatsissa. Päättyneellä kaudella 20-vuotias hyökkääjä tehtaili 53 ottelussa yhdeksän maalia ja antoi 27 maalisyöttöä.

Joni Lavonen kuului viime kaudella KeuPan Mestis-joukkueeseen, mutta pelejä kauden aikana kertyi loukkaantumisen vuoksi ainoastaan kaksi kappaletta. Ennen Keuruulle siirtymistään 21-vuotias hyökkääjä pelasi Ilveksen eri juniorijoukkueissa ja oli voittamassa muun muassa A-nuorten Suomen mestaruutta keväällä 2016.

Kaikkien kolmen sopimukset kattavat ensi kauden. Lavosen ja Poikolan sopimuksiin sisältyy lisäksi koeaika.

» Lähetä palautetta toimitukselle