Sportin yhdysvaltalaiskaksikko jättää joukkueen - Parks ja Povorozniouk suuntaavat ulkomaille

LIIGA / Uutinen
Povorozniouk kärsi tällä kaudella pelikielloista.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Sport-hyökkääjät Michael Parks ja Sam Povorozniouk jättävät joukkueen ja suuntaavat ulkomaan kaukaloihin.

Sportissa kuluneella kaudella pelanneiden Michael Parksin, 25, ja Sam Povoroznioukin, 23, sopimukset on purettu yhteisymmärryksessä. Yhdysvaltalaiset siirtyvät Sportin mukaan loppukaudeksi ulkomaan kaukaloihin.

ECHL:stä vaasalaisjoukkueeseen siirtynyt Parks pelasi Sportissa 46 ottelua tehopistein 11+9. Pistesaldollaan hän oli Sportin kahdeksanneksi tehokkain pelaaja.

− Parksilla ei ole viime aikoina homma oikein toiminut, ja päädyimme molemmin puolin tähän ratkaisuun, että hän jatkaa uraansa muualla, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi ratkaisujen taustoja joukkueen verkkosivuilla.

Povorozniouk siirtyi niin ikään Sportiin yhdysvaltalaissarja ECHL:stä. Joukkueessa hän pelasi 31 ottelua tehopistein 4+8.

− Povorozniouk ei puolestaan pitkän pelikiellon takia olisi ehtinyt pelata kuin muutaman ottelun, joten emme nähneet järkeväksi pitää häntäkään täällä.

Tällä kaudella Sportissa pelasi kaiken kaikkiaan kolme ulkomaalaishyökkääjää. Kanadalaispelaaja Andrew Kozekin pelit Vaasassa päättyivät viime joulukuussa seitsemän pelatun ottelun jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle