TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Sportin pelaajistossa muutoksia

MESTIS / Uutinen
Vaasan Sportin kokoonpano elää vahvasti tällä hetkellä. Yksi pelaajasopimus on purettu, yksi laina päättynyt, yksi koeaika loppumassa ja yksi loukkaantuminen häiritsee alakertaa.

Sport ja André Smulter ovat purkaneet sopimuksensa. Kokenut laitahyökkääjä jämähti lähinnä nelosketjuun tai 13:nneksi hyökkääjäksi. Sport oli tyytyväinen Smulterin panokseen, mutta Smulter hamusi lisää peliaikaa ja vastuuta. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Sportin laitahyökkääjätilanne alkaa helpottua, kun Kristian Hjerpe ja Timo Pahkala ovat palaamassa pelikuntoon. Lisäksi Miro Laitisen paluu ja Ian MacNeilin sopimus ovat tuoneet lisää taistelua hyökkäyksen pelipaikoista.

Sportin mukana lainasopimuksella pelannut Mika Niemi palaa lainasopimuksen päätyttyä JYP:iin. Niemi pelasi Sportissa seitsemän ottelua tehoin 2+2. Mestis tuli Niemelle tutuksi aiemminkin tällä kaudella, kun SaPKossa kului aikaa kahden ottelun ajan.

Puolustuksessa Tuomas Immosen nivusvamma pitää miehen sivussa muutaman kuukauden ajan. Mikkelissä keskiviikkona paluun jäälle tehnyt Immonen loukkasi nivusensa uudelleen avauserässä ja on nyt sivussa huomattavan pitkän tovin.

Aiemmin tällä kaudella Sport menetti myös Jussi Pernaan sairastuvalle, ja myös Pernaan paluu on vasta ensi vuoden puolella. Try-outilla oleva Iikka Törnvall saanee eteensä jonkinlaisen jatkoehdotuksen, sillä puolustajat ovat tällä hetkellä koko maassa harvinainen luonnonvara.

Tällä kaudella muutaman ottelun jo pelannut Toni Mäkinen on kiinni varusmiespalveluksessa, eikä ole kovinkaan helposti Sportin apuna.

» Lähetä palautetta toimitukselle