Sportin pelaajistossa muutoksia - Lucenius ei jatka Vaasassa

LIIGA / Uutinen
Luceniuksen pelit Vaasassa päättyivät.
Kuva © Jarno Hietanen
Vaasan Sport tiedotti, että Miikka Männikkö ja Niclas Lucenius eivät jatka vaasalaisryhmässä. Lisäksi Sport kertoi muun muassa joukkueen loukkaantumistilanteesta.

Lokakuun loppuun saakka ulottuneella sopimuksella Sportissa pelannut Miikka Männikkö sekä koeajalla ollut Niclas Lucenius eivät kuulu jatkossa joukkueen vahvuuteen. Lucenius pelasi Sportissa yhdeksän ottelua tehoin 2+2 ja Männikkö seitsemän ottelua tehoin 1+3.

− Lucenius ja Männikkö auttoivat joukkuetta tässä tilanteessa ja suorittivat omat tonttinsa tarkoitetusti. Päätimme kuitenkin olla jatkamatta heidän kanssaan, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Pätkäsopimuksella joukkueessa pelanneen Sami Blomqvistin sopimus jatkuu puolestaan 22.11 asti, kuten aiemmin oli sovittu. 25-vuotias laitahyökkääjä on kerännyt pelaamissaan seitsemässä pelissä yhden syöttöpisteen.

Vaasalaisjoukkue on kutsunut myös takaisin riveihinsä Kärpissä vuokralla olleen Aleksi Rekosen sekä RoKissa lainalla pelanneen maalivahti Timo Niemen. Hermeksessä pelanneet Felix Westermarck, Jesse Väkelä Ja Ville Rajala liittyvät joukkueen harjoituksiin vähintään maajoukkuetauon ajaksi.

Sairastuvalla olevista pelaajista Otto KarvinenVille Leskinen ja Tommi Tikka ovat edelleen poissa pelistä. Karvisen kohdalla huili on kuukausia, Tikan ja Leskisen kohdalla viikkoja. Toipilaana viime viikot ollut Joonas Komulainen puolestaan palannee joukkueen harjoituksiin tulevalla viikolla.

− Joukkueen tilanne maajoukkuetauon alkaessa on hyvä. Pelaajat pääsevät vetämään hiukan happea tiukan pelirupeaman jälkeen, mutta tarkoitus on myös harjoitella hyvin tauon aikana, totesi Jämsä.

− Palautamme omia pelaajiamme harjoitteluvahvuuteen, koska moni pelaajistamme on eri maajoukkueiden mukana. Tauon aikana katsomme yksilökohtaisesti tilanteen kunkin pelaajan suhteen. Toivottavasti saamme Komulaisen, Tikan ja myös Leskisen pian joukkueen mukaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle